Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
ATT ÅTERUPPTÄCKA

ATT ÅTERUPPTÄCKA

Skrivet av hadjy den 6 augusti 2018 kl 10:45

Egentligen är det ju en lögn det där med att återupptäcka. Far Cry 3 är nämligen ett såpass bra spel att det aldrig riktigt lämnar medvetandet. Inte minst när man spelar andra delar i serien och andra FPS. Men nu är det ändå runt tre år sen jag spelade genom det sist så ordet Återupptäcka är väl ändå på nåt sätt okej.

Far Cry 3 Classic Edition är det Far Cry vi alla älskar plus lullull. Jag vet inte om det fått någon riktig 4K-injektion, spelar på One X, men det är snyggare än när det begav sig sist. Mer färger och mer skuggor samt skarpare.

Att återupptäcka en sån här klassiker är svårt för man har svårt att hålla sig neutral. Vaas är en blekare skurk än jag minns honom. Nu tycker jag nästan att han är en tragisk och sorglig figur och Pagan Min i fyran framstår som betydligt mer psykotisk och ond. Drogsekvenserna har jag fortfarande lika svårt för. Dom är direkt tråkiga och tyvärr blev det ju bara värre med detta skräp i del fyra och fem. Man gör det för att man måste.
Vapnen och föremål att köpa kunde också varit fler. Det dröjer inte länge innan plånkan ständigt är full.

I allt övrigt är det tidlöst och fortfarande bäst i serien. Bra action, bra kontroll, underbar miljö, annorlunda och skön story och bra karaktärer som man ömsom avskyr och tycker om. Dr Eckhardt är en favorit hos mig.

Det kan vara farligt att återupptäcka gamla kärlekar. Vissa minnen ska förbli minnen men dit räknas inte Far Cry 3. Spelet är såpass bra att det nog alltid kommer att vara aktuellt.
Synd att droger är så förbannat tråkigt bara.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus