Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
TANKAR KRING UNCHARTED 4

TANKAR KRING UNCHARTED 4

Skrivet av hadjy den 11 december 2017 kl 15:07

Jag erkänner. Jag är förbaskat sen på bollen här men så blir det när man har en backlog på runt 40 spel. Vad ska man göra liksom? Fruktansvärda i-landsproblem! Folk tror att det bara är att spela men så är det minsann inte för man har ju minsann ett liv också med jobb och annat och då kan man inte sitta och spela hela tiden för då hamnar allt annat på efterkälken och kälkar är bra när det blir snö men annars är dom helt onödiga och jävligt kassa och
Var var jag?

Just det! Uncharted 4!
Dom förra tre spelen om allas vår Nathan Drake är genomgående briljant utförda matinéäventyr med karaktärer man nästan känner sig kompis med. Tvåan tycker nog jag är bäst hittills och det verkar jag inte vara ensam om.
Uncharted 4 kommer strax efter.

Vi börjar med att konstatera att den omtalade grafiken är omtalad av en anledning. Det är nästan en erotisk upplevelse.
Då jag har lyxen att spela på en PS4 Pro med en 4K-teve från LG på 65 tum så är det nästan så jag gråter av lycka emellanåt.
Bilden ovan har jag tagit här hemma men en mobilkamera mot teven gör ändå inte det hela rättvisa.
Jisse jävlar vad grannt det är!

Storyn är nog det svagaste i spelet med en hittills lång, utdragen skattjakt som fokus. Jag är runt 12 timmar in.
Det som lyfter denna bit av kakan är sättet man framställer dom redan så mänskliga karaktärerna på. Dom är ännu mänskligare nu, på gränsen till att man tror man kan springa på dom på stan.
Små, små detaljer som ansiktsuttryck, gester och småpratet lyfter alltihop till en fascinerande nivå.
Naughty Dog är verkligen världens bästa utvecklare just nu.

Jag har hittills haft enormt roligt med Nathans senaste äventyr och timmarna formligen flyger iväg på det där farliga viset som gör att klockan plötsligt är 4 på natten och jobbet väntar om några timmar. Inte för att jag förväntade mig nåt annat iofs.
Frågan är NÄR Naughty Dog kommer att göra nåt dåligt. Dom har i min bok passerat till och med Nintendo i kategorin Absolut Underhållning!

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus