Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
Bäst och sämst på E3 2018

Bäst och sämst på E3 2018

Skrivet av ica den 12 juni 2018 kl 17:41

E3 är förvisso inte över, men jag tänkte ändå passa på att ranka de spel som imponerade mest på mig, och de spel som såg absolut sämst ut. Nu pratar jag inte bara om grafik, utan om helheten.

Bäst på E3:

1. The Last of Us 2
Ettan står sig som ett av världen absolut bästa spel, och att tvåan skulle vara annat än fantastiskt var ingen högoddsare. MEN, att det skulle se såhär bra ut trodde nog ingen. Ljussättningen, AI:n, animationerna och designen bidrog till den täta atmosfären som verkar genomsyra spelet. Allt verkar vara så minutiöst genomtänkt, så jag tror att det här spelet kommer överträffa sin fenomenala föregångare.

2. Beyond Good & Evil 2
Beyond Good & Evil släpptes för 15 år sedan, och är enligt mig världens mest underskattade spel. I 15 långa år har jag längtat efter att få sätta tänderna i en uppföljare, och det ser ut som att jag kommer tvingas vänta ett par år till. "Den som väntar på något gott" heter det ju, och gott verkar det bli. Av det lilla man har fått se hittills verkar de ha fångat atmosfären från föregångaren. Karaktärsdesignen är dessutom bland det bästa jag har skådat i ett spel.

3. Ghost of Tsushima
Jag var inte speciellt sugen på spelet innan E3, men presentationen av spelet skrämde upp min hypemätare till taket. Med en grafik som är i klass med den i The Last of Us 2, gameplay som såg ut att vara hämtad ur ett valfritt Soul Calibur och miljöer som var så snygga att man ville slicka på skärmen så visade Sucker Punch att de bemästrar mer än gulliga plattformsspel och superhjälteaction.

Bubblare:

Cyberpunk 2077
Jag har ingen relation till spelserien sedan tidigare, men trailern var riktigt trevlig. Jag gillar speciellt androiden utan mun... Designen är väldigt bra.

Sämst på E3:

1. Crackdown 3
Att Microsoft inte har skrotat spelet för länge sedan förblir en gåta. Spelet ser verkligen ut som skit både gällande spelbarhet, grafik och upplägg. Ett genomruttet äpple i Microsofts annars mysiga fruktkorg till presskonferens.

2. Starlink: Battle for Atlas
Spelet såg ut som en blandning mellan Skylander, No Man's Sky och Star Fox, fast utan en egen identitet och med ful grafik och tråkigt upplägg. Inte ens Fox Mccloud kan rädda spelet.

3. Just Dance 2019
Jag trodde att dansspel var lika ute som magväskor, foppatofflor och gungstolar, men trots det inledde Ubisoft som vanligt sin annars så mysiga presskonferens med livemusik och dansande pandamaskotar. Jag må vara gammal, men sådana "dunka-dunka-spel" borde förpassas till arkadhallarna i Japan...

Bubblare:

DLC till Sea of Thieves
Jag välkomnar mer innehåll till det tomma skalet som Sea of Thieves består av, men det här såg inte roligt ut, alls. Tråkiga miljöer, fortsatt värdelös design och en grafik som hade sett gammal ut även på Xbox 360. Tack, men nej tack.

Vilka var era favoriter/kräkobjekt?

Facebook
TwitterReddit