GR STREAMING
Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
Sony Xperia XZ3

Sony Xperia XZ3

Skrivet av ifongard den 30 augusti 2018 kl 22:00
This post is tagged as: Sony, mobil, android

Idag har Sony visat upp sitt nya flaggskepp, Xperia XZ3.

Faktum är att det är en ganska stor förändring mot XZ2 om man tittar tillbaka på hur Sony haft det tidigare, åtminstone om man ser på skärmen.

Skärmen en OLED, vilket är första gången för en Sonymobil, på 6 tum och den har högre upplösning, 1440*2880, jämfört med vad Sonys mobiler brukar ha (undantaget de med 4K skärm såklart). Skärmen är också mer avrundad längs kanterna.

Processor, minne och kamera är annars samma som XZ2. Batteriet är lite större och mobilen kommer släppas med Android 9 Pie redan från start.

Det ser ut att vara en trevlig mobil, och hade den kommit i vintras/våras hade den nog hjälpt Sony rejält att sälja fler mobiler. Men nu finns OnePlus 6 och Xiaomi Pocophone F1 som har samma processor och mer minne för mindre pengar än XZ3. Så det känns som det fortfarande är mest Sony-fans som kommer köpa den, om nu inte operatörerna tar in den på bred front och ger ett bra pris.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus