Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
GTA utan att skjuta ihjäl folk hela tiden

GTA utan att skjuta ihjäl folk hela tiden

(Se bilden ovan, är skjuta ihjäl folk verkligen det enda ni vill göra där? Man kanske kan tävla i en våldsam sport istället, typ som Rocket League. Eller kanske försöka ta över restaurangen utan att döda overkligt många personer.)


Många föräldrar är oroliga över när deras barn ska spela GTA. Det är våldsamt så in i bomben, det går inte att säga emot.

För mig är GTA världens bästa spel, men jag gillar det främst ur ett rent tekniskt perspektiv, att det kommer nära verkligheten på många sett med bra grafik samtidigt som man har kul.

Poängen är att man skulle kunna gjort Grand Theft Auto V med bilkörningen och allt kul, men istället för att skjuta folk så kunde man gjort som i Sims eller som verkligheten. Man krånglar sig fram bland människor och hus för att uppnå det man vill uppnå. Utan att skjuta ihjäl folk på vägen dit.
Intriger, relationer, drama. Underhållning, kul. Action, våldsamma biljakter.
Total frihet, men att skjuta ihjäl någon är inte huvudpoängen.

_____________________________

Det hade säkert varit jättekul spel. Som nu när jag spelar Red Dead Redemption 2 så är allt skjutande tröttsamt. Jag vill ha kvar skjutandet, men det blir tråkigt att allt ska kretsa kring det.

Och om nu någon tror att det här handlar om att jag tycker spel är för våldsamma eller att någon skadas av att spela så har ni fel. Det handlar om att jag vill att spelen ska bli roligare i framtiden.

Facebook
TwitterReddit