Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Skulle vilja ha lite tips till min filmblogg!

Skulle vilja ha lite tips till min filmblogg!

Skrivet av jonte91n den 26 oktober 2015 kl 14:57
This post is tagged as: Ostlördag, Fråga till GR

Som några, antagligen ytterst få, har lagt märke till så har det varit lite skralt med filmbloggar från mitt håll på sistone. Det beror mestadels på att jag håller på skriva en Master-uppsats i Arkeologi som äter mycket tid, sen har jag lite granna målat in mig i ett hörn genom att kalla bloggen för "Ostlördag". Både eftersom jag är oftast väldigt upptagen på lördagar. Jag funderar på att utvidga bloggen lite så man kan ta in flera genrer och även skriva på andra dagar. Skulle vara kul att exempelvis skriva om varför saker och ting fungerar respektive inte fungerar film. Varför inte gå igenom alla Star Wars-filmer fram tills Force Awakens? Filmerna är ett strålande exempel på just det. Eller bara lite text om favoritfilmer? Underskattade filmer? Om skräckfilmer? Favoritdinosaurier på film?

Jag ville kolla om det finns ett intresse av det? Kommer självfallet mer actionfilm också. Andra tips samt gärna ett bra namn på denna lite vidare filmblogg vore tacksamt!

Ha det!

HQ