Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Gamereactor: Return of the Jedi

Skrivet av killermm den 7 november 2012 kl 19:18

Patrikseve har återvänt till Oblivion för att lära sig mer om sin träning men han tycker fortfarande att det går så sakta. Du har kommit långt i din träning sa Pife efter en timmes träning. Han kan mycket om kraften men han är inte den bästa. Pife säger att han ska gå och sova för resten av sitt liv sen lite efter femton minuter. Nej nej du måste fullborda min träning Pife. När dem var inne i hans lilla hus och han låg i sin lilla säng sa han att han måste besegra Aaandy för att bli en riktig jedi. Sen somnade Pife. Fast innan Pife somnade sa han att han ska prata med den andra Payne. Va finns det en till Payne i min släkt? Patrikseve såg sig omkring men senare stack han.

När Patrikseve gått ut träffa han T-Boys spöke och han berätta att Nooboo var den andra Payne. Det är deras ända hopp på att döda Rebellerna. Men Patrikseve sa att han aldrig kommer kunna döda sin egen far. Men han måste. Han blev chockad men åkte hem till sina vänner på direkten. Han berätta inget än till Nooboo. Hans vänner berättar att dem måste åka till månen, Raymans måne. Det var en stor skog där och dem skulle slå ut kraftgeneratorn så Patrikseve kan åka till Dödstjärnan och senare så alla kan förstöra den.

När dem är där ser dem ett par cloner som dem dödar snabbt men sen så stöter dem på ett konstigt folk vid namn ewokerna. Dem var små och håriga och såg ut som teddybjörnar. Dem hade tre ledare med speciella egenskaper. Lockpicker,Kusinen och AG Jati. Lockpicker kan öppna lås väldigt snabbt. Kusinen smälter in bland fiender även fast han är 60 cm lång. AG Jati är bra på att prata på sitt språk som inte Patrikseve och alla andra förstod. Dem visade dem runt och Nooboo gillade dem jätte mycket mest Imperial Scout var lite rädd för dem.

Men dem diskutera krig mot clonerna med dem. Dem blev glada och gick med på det eftersom så många dör av clonerna och nu kunde de få ge igen. Dagen efter stod alla på plats. Patrikseve, Imperial Scout och Nooboo gick först och slog ut dem närmaste clonerna. Alla andra står och gömmer sig. Sen så omringar alla Patrikseve, Imperial Scout och Nooboo. Då flyggar alla ewoker fram och dödar dem, det blir snabbt ett litet krig. Men clonerna var fega och kom med stora robotar men Antonfusk hoppade på en, kasta ut clonen som var inuti den och satte sig själv där inne. Han sköt snabbt ner alla robotar.

Sen kom dem in till det lilla skyddsrummet som dem har kraftgeneratorn. Dem sprang in, sätte dit några bomber och sprang ut. Bomberna sprängdes och det blev en explosion. Alla ewoker säger "Ohooooo". Sen pratar Patrikseve lite med Nooboo.
-Jag åker till Dödsstjärnan nu.
-Okej, lycka till.
-Det kommer bli svårt.
-Nej, du är ju Patrikseve.
-Både Aaandy och Moviefreak är där.
-Du klarar det, åk nu.

Patrikseve han aldrig berätta att dem är syskon. När han landat på Dödsstjärnan smyger han till Aaandy men sen blir han upptäckt. Dem tar honom till Aaandy och Moviefreak. Moviefreak och Patrikseve pratar lite. Moviefreak skrek lite först.
-Aaaaaaahhh.
-Vad är det?
-Din klädsel, den är hemsk.
-Säger han med klänning.
-Det är ingen klänning. Det är en mantel.
-Som du vill.
-Tyst, unge.
-Jag lyssnar inte på dig.
-Det kommer du göra nu.

Sen sköt Moviefreak el på Patrikseve och han plågades så. Sen sa Moviefreak åt Aaandy att han skulle döda honom. Dem slogs en stund. Patrikseve gömmer sig mest men sen anfaller han. Aaandy gör honom arg så han slår flera gånger mot honom. Till slut hugger han av hans arm. Du blev Moviefreak så feg att han sköt el mot honom igen. Efter en stund tyckte Aaandy att det var fel så han kasta ner Moviefreak i ett långt hål. Han dog.

Metroid_Prime hade Imperial Scouts skepp och flög med alla till Dödsstjärnan för att förinta den. Imperial Scout hade svårt att låna ut skeppet till Metroid_Prime men till slut sa han ja. Metroid_Pirme fick in några skott på Dödsstjärnan. Patrikseve tog med Aaandy till sitt plan men han orkade inte mer. Aaandy sa åt Patrikseve att ta av honom masken så han kunde få se hans ansikte med hans ögon. Patrikseve gjorde det men en liten stund efter dog han. Patrikseve gick till sitt plan och åkte där ifrån. Sen kom Metroid_Prime in till kraftkällaren och förstörde den. Sen försvann Dödsstjärnan.

Ewokerna och Patrikseve och alla hans vänner stod och dansa och firade vid deras by. En liten speciell ewok vid namn The Vision frågade Nooboo om en dans. Dem gick och dansa sen. T-Boy, Pife och Aaandy var spöken och stod där och skratta glatt. Patrikseve sa att han ville prata med Nooboo.
-Du Nooboo, vi är syskon.
-Jag visste det.
-Hur då?
-Jag kände det på mig hela tiden.
-Synd att inte jag gjorde det.
-Du vet det nu i alla fall.

Nooboo och Patrikseve gick till brasan och satt ner tillsammans och var glada. Sen kolla alla upp i rymden och såg ett stjärnfall. Fast ingen önskade sig något. Dem har besegrat Rebellerna och det var alla glada för.

Slut!