Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Hetaste Spelen 2014

Hetaste Spelen 2014

Skrivet av killermm den 2 januari 2014 kl 19:55
This post is tagged as: Thief, The Witcher, Watch Dogs, The Evil Within, The Division, Hetaste Spelen 2014

Jag tror 2014 kommer bli ett bra spelår, inte lika bra som 2013, men bra. Det är några spel jag ser fram emot, inte jätte många men det lär bli fler desto längre in vi kommer på 2014.

Thief

Thief ser så himla kul ut, bara sneaka omkring och göra takedowns här och där. Föregångarna skulle jag gillat mer om grafiken var bättre, men det är ju ett gammalt så. Men såna här typer av spel vill jag ska ha bra grafik för att dem ska vara riktigt roliga, vilket Thief har nu, det är assnyggt. Jag kommer sitta fast klistrad i sängen och lira det här hela tiden. Jag måste säga att det här ser kungligt ut, kungligare än Dr. Cox i Scrubs.

The Evil Within

Skräckspel är så härliga. The Evil Within tycker jag ser ut som ett perfekt skräckspel, när jag tittar igenom bilderna så tycker jag det ser riktigt bra ut, och samtidigt äckligt ut. Jag känner på mig att jag kommer vara grymt rädd när jag spelar The Evil Within.

The Division

Ja, allt ser så perfekt ut med det här spelet. Jag tror inte det blir som något The Last of Us, men det lär bli grymt. Det ser underbart ut, och det kommer bli grymt kul.

Watch Dogs

Jag har sett fram emot det här riktigt länge, och när det försenades blev man ju inte glad direkt. Men nu så, kommer det inte försenas och jag ska lira det här som fan. Stå och kontrollera Chicago, starta kaos och allt sånt där, men om jag känner mig rätt och kommer jag faila mycket, men jag kommer göra mitt bästa och bara ha grymt kul. Så nu får jag ju hoppas att det här spelet är bra, annars har jag ju sett fram emot det alldeles i onödan.

The Witcher 3: Wild Hunt

Det här spelet ser rysligt kul ut, jag får nästan lite Skyrim känsla när jag ser det. Jag måste säga att det ser grymt snyggt ut. Troligtvis kommer det här bli ett av spelen jag kommer spela mest nästa år. Nu ska jag bara skynda mig igenom tvåan och sen bara vänta in det här.

Vad ser ni som dem hetaste spelen 2014?

HQ