Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Relic (Boardgame)

Relic (Boardgame)

Skrivet av rothack den 28 augusti 2016 kl 19:37
This post is tagged as: Warhammer, warhammer 40k, boardgame, brädspel, nostalgi, talisman, universum, Relic, youtube, unboxing

Har länge funderat på att börja samla på olika brädspel men har aldrig riktigt tagit mig råd till att börja med det.
Därför är det med glädje jag kan skriva att jag äntligen skaffat mitt "riktiga" brädspel och min samling har äntligen börjat!
Hade först tänkt att skaffa spelet Talisman, som jag spelat en del i min ungdom. Jag kommer ihåg att jag och min morbror brukade spela det när han var hemma och jag tyckte det var så sjukt coolt att spela det med honom. (Åldersskillnad på 14 år mellan oss)
Därför var min första tanke på att skaffa just Talisman, men efter att talat en del med butiksägaren för den lokala spelbutiken så rekommenderade han spelet Relic, vilket har influerats väldigt mycket från spelet Talisman men "förbättrats".

Jag har ännu inte hunnit testat spelet utan har bara läst regelboken än så länge, men ser verkligen fram emot att testa det inom en snar framtid!

(För att se en unboxing-video av spelet så kan ni trycka på länken nedan så kommer ni till min video)
https://www.youtube.com/watch?v=YQxji0YGuZ8

HQ