Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Lite konst på väggen

Lite konst på väggen

Skrivet av sQuille den 19 april 2015 kl 16:57
This post is tagged as: konst, tavla, vardagsrum, gaminghörna

Jag har aldrig riktigt varit förtjust i tavlor, många har tjatat på att mina väggar ser tråkiga ut men jag har bara viftat bort det. Dock när jag fyllde 25 så fick jag pengar till att just köpa en tavla och nu när jag har gjort det så skulle jag knappast säga att jag ångrar mig. Jag har alltid gillar abstrakta mönster samt saker som är riktigt färgglada, det ger liv till någonting som normalt sett ser dött ut på något sätt. Jag blev riktigt nöjd och rummet får ett nytt utseende. Det är som att en pusselbit faller på plats där en tråkig vägg blev riktigt snygg.

Jag hoppas däremot inte att detta leder till någon tavelhysteri där jag smackar upp varenda talva jag tycker är snygg på väggen men några till ska det allt bli.

HQ