Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska

Title is Unrelated.

Skrivet av salladsbar den 11 december 2013 kl 22:08
This post is tagged as: Unrelated, Bananasplit, farliga ormar

Sitter här och dödar tid. Gett mig fan på att skriva en låt. Nu tänker ni säker "åh, en kreativ ung man i sina bästa år, underbart", alternativt "men för i helvete, inte en ungjävel till som tycker han är djup och originell". Jag kan meddela er, mina damer och herrar, att det är inget av de två. Det blir nämligen ingenting. Jag kan ju inte skriva musik.

Man kan ju då ställa sig frågan varför jag i hela fan skulle vilja skriva en låt, och på det, kära små tomtar, finns inga bra svar. Kanske handlar det om något slags trummiskomplex, en avundsjuka på dem som står längre fram på scenen. Eller så handlar det om ren uttråkning. Oavsett vad så ger jag nog snart upp, så då spelar det ju ingen större roll. Går väl tillbaka till att piska skinn lite sådär i skymundan.

Men jag tycker att jag borde lyckas. Jag äger ju trots allt en hatt.

HQ