Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
Jag avskyr att arbeta

Jag avskyr att arbeta

Skrivet av sunesnus den 13 maj 2018 kl 19:01

Ja, så är det. Det kom jag att tänka på idag när det är åtta år sedan jag tog studenten och kommer nog aldrig kunna komma till ro och vänja mig vid att arbeta. Jag har avskytt varje sekund när jag tänker efter.

Först arbetade jag på två olika äldreboende och ett gruppboende, trodde jag skulle gilla känslan av att få hjälpa andra men istället kom jag hem ledsen och deprimerad och varje dag var en plåga. Sedan började jag utbilda mig och praktisera som förskolelärare, även där, fast jag försökte uthärda, var varje dag en pina. Det lade jag ner. Sedan tänkte jag bli en slacker, arbetade på Max Hamburgare och drömde om ett riktigt soft liv, men det var ju helt vidrigt. Jobbade för min pappas företag, tänkte det passade mig då jag fick arbeta ensam och allt var lugnt, men blir till slut knäpp av ensamheten.

Jag var medveten om (då jag har värlens sämsa arbetsmoral) att jag alltid skulle tycka det var trist att ta mig till jobbet. Men inte att det skulle vara outhärdligt. Inte blir det bättre av att jag älskar film heller, det har mer förstört mig då jag bara drömmer mig bort och lever filmerna, önskar att jag fick vara karaktärerna, det gör mig bara mer nedstämd när jag sedan stänger av och inser att mitt riktiga liv är pest. Dagdrömmer så ofta om att få göra något roligt som att utveckla spel eller få arbeta med något jag älskar, men eftersom jag inte har någon talang lär detta fortsätta. Kan inte säga att jag hittar någon rolig utbildning heller, det ser riktigt mörkt ut.
Och så är det med det.

Bara 40 år till pensionen! Hoppas ni haft en bra helg.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus