Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Semester och melankoli

Semester och melankoli

Skrivet av the_svart den 27 juni 2015 kl 12:54
This post is tagged as: semester, bil, humle, melankolisk rock

Äntligen ledig. Tre veckor kanske inte är mycket jämfört med många andra men det är mina tre veckor och det var nästan två år sen sist jag var ledig så länge i ett sträck.

Ska ta och försöka skaffa mig en bil att bränna runt med i sommar. Det har varit ett frusterande projekt att hitta något i min prisklass (30000) men jag har hittat två åk som jag ska provköra idag. Som tur är har jag en bilkunnig kompis med mig så att jag inte köper ett vrak.

Det första jag gjort med min ledighet är att ta mig an ett nytt album från stockholmarna i A Swarm of the Sun. Dom levererar melankolisk postrock/metal med bravur och känns så där mysdeppigt på ett sätt som bara svenskarna och finnarna vet hur man gör. Dom tunga delarna kan dra ner en i djupet och dom mer atomsfäriska riffen kastar en utför höga klippor och ger mig känslan av en sista resa. Rekommenderas varmt till er som inte är rädda för melodier.
Bandcamp här: https://aswarmofthesun.bandcamp.com/

För er som gillar öl så vill jag dela med mig av vårens och sommarens storfavorit. Humlekanon är en norsk öl som föga förvånande har en otroligt kraftig humlekaraktär. Den finns endast i tillfällig utgåva och kommer inte att komma tillbaka nästa år som jag förstår det så luskamma din lokala glasbank och skaffa dig ett par till mysigt sommarhäng. http://www.systembolaget.se/dryck/ol/humlekanon-ipa-1193701

Trevlig sommar!

HQ