Svenska
Gamereactor
nyheter
Demon's Souls

Bluepoints Demon Souls har sålts i knappt två miljoner exemplar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

De flesta stora exklusiva Sony-titlar säljer många miljoner exemplar, men det är naturligtvis inte alla som kan nå upp till sju-tio miljoner. Så vilka har underpresterat? Det vet vi nu, tack vare försäljningsdata från Insomniac, vilket sipprade ut i samband med hackerattacken.

Dokumentet är från februari 2022, så det är sannolikt att dessa spel sålt något mer än vad som anges här. Bland annat får vi veta att Bluepoint Games Demon's Souls-remake sålts i två miljoner till butik, varav 1,8 miljoner till slutkund. Returnal hade vid tidpunkten endast skeppats i en miljon exemplar, varav drygt 850 000 sålts. Det bör dock understrykas att detta var innan Returnal lanserades till PC, där spelet blivit en enorm succé.

Sackboy: A Big Adventure har sålt i cirka 1,2 miljoner exemplar, och även om det inte heller hade lanserats till PC vid den tidpunkten var den lanseringen, till skillnad från Returnal, inte någon succé alls.

Demon's Souls
Vår recension av Demon's Souls kan ni läsa här.

Relaterade texter

Demon's Souls (PS5)Score

Demon's Souls (PS5)

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Petter har tillbringat veckor tillsammans med Bluepoint Games trogna, respektfulla nytolkning av From Software-originalet som lade grunden för en helt ny genre...Loading next content