Svenska
Gamereactor
esports
Valorant

Bonecold meddelar att han går i pension från Valorant

Den tidigare världsmästaren kommer att flytta sitt fokus till något annat.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Acend var det första laget som lyfte Valorant Champions-trofén redan 2021, och Bonecold var en stor del i att hjälpa till att vinna den turneringen, men några år senare ger han upp den konkurrenskraftiga Valorant -scenen.

I en video som lagts upp på Twitter/X förklarar Bonecold att han går vidare från spelet efter en nedslående säsong 2022 och 2023, där han inte lyckades ta sig in i topp 3 med Team Vitality.

"Idag kommer jag med glädje att tillkännage min pensionering från Valorant eSports", sa han. "Efter mina tre framgångsrika år som jag har haft i det här spelet känner jag att min motivation och mitt fokus borde vara något annat."

Vi är inte säkra på vad detta "något annat" kan vara, men många före detta proffsspelare brukar prova streaming. Att kommentera kan också vara aktuellt, men det verkar som om Bonecold är redo att lämna scenen bakom sig helt och hållet.

Valorant

Relaterade texter

9
ValorantScore

Valorant

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Riot Games Valorant är äntligen ute och Henric har tillbringat sin lediga tid till att avgöra hur bra det faktiskt är...Loading next content