Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Bookmakers verkar tro att Overwatch League kommer tillbaka nästa år

Oddsen är för en avkastning.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Med Activision Blizzard osäker på framtiden för Overwatch League och vissa lag till och med till synes inställda på att ta uppsägningsavgiften på 6 miljoner dollar, låter det som att det här är den sista säsongen av OWL. Men spelbolagen håller inte med.

Som Dexerto rapporterar har vadslagningsföretaget Unikrn Esports lagt ut sina odds för Overwatch League: s återkomst eller uppsägning, och som de ser ut just nu är oddsen följande:


  • 1.36 för retur

  • 2.80 För uppsägning

Vad detta betyder är att du kommer att tjäna mer pengar om du satsar mot att Overwatch League avslutas och stängs av, vilket tyder på att bookmakers tror att lag kommer att se ut att hålla fast vid OWL och fortsätta driva franchiseligan trots att utköpen erbjuds.

Vad tror du kommer att hända med Overwatch League efter den här säsongen?

Overwatch 2

Relaterade texter

Overwatch 2Score

Overwatch 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blizzards uppföljare är här, men hur står det sig som uppföljare till ett av det senaste decenniets bästa multiplayer-spel?Loading next content