Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Boston Uprising har skilt sig från sin huvudtränare

Ytterligare en ledningsförändring har skett i Overwatch League-laget.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Bostonupproret har mött några olika ledningsförändringar under året. Under sommaren lämnade general managern Chris "HuK" Loranger laget, och sedan dess har en rad huvudtränare, assisterande tränare och tillfälliga general managers också gått vidare. Och nu är det dags att fortsätta den trenden.

För senaste huvudtränaren Valentin "Ascoft" Wulfman har nu också lämnat Upproret. Som avslöjats i en tweet får vi veta av upproret att det var ett ömsesidigt avsked, och att teamet tackar honom för denna tid och ansträngning.

– I dag skiljer vi oss ömsesidigt från @Ascoft_OW, vår huvudtränare.

"Tack för att du är en stor del av Uprising-familjen och för allt arbete och passion du har hällt i vårt team de senaste 3 åren.

"Vart vägen än leder vet vi att du kommer att göra stora saker."

Det nämns inget om vart Ascroft kommer att gå till nästa eller vem upproret kommer att titta på som sin nästa huvudtränare, men utan tvekan är detta ett beslut som måste fattas snart, så att franchisen kan organisera och göra värvningar för säsongen 2023.

Overwatch 2

Relaterade texter

Overwatch 2Score

Overwatch 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blizzards uppföljare är här, men hur står det sig som uppföljare till ett av det senaste decenniets bästa multiplayer-spel?Loading next content