Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Boston Uprising släpper assisterande tränare som de undertecknade för två månader sedan

Jidset kommer att lämna Overwatch League-laget.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Boston Uprising har haft en ganska utmärkt start på säsongen 2023. Laget har för närvarande ett 3-1-rekord och ligger på fjärde plats i West-divisionen, precis bakom Houston Outlaws. Men trots denna framgång har Uprising meddelat att de gör en förändring i sin tränarstab.

Som nämnts i ett uttalande lämnar assisterande tränare Ji "Jidset" Yeoung-hun laget efter att bara ha skrivit på för dem i mars. Anledningen bakom denna tränarförändring har inte bekräftats, men Uprising's GM, Aaron Heckman sade:

"Vi är tacksamma för [Jidsets] bidrag till laget och hans roll i vår 3-1-start. Vi har dock bestämt oss för att gå i en annan riktning när vi går mot den bakre halvan av säsongen.

Det finns inget ord om vem Uprising tittar på som ersättande assisterande tränare, men utan tvekan kommer detta att klargöras snart.

Overwatch 2
Photo: Boston Uprising

Relaterade texter

Overwatch 2Score

Overwatch 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blizzards uppföljare är här, men hur står det sig som uppföljare till ett av det senaste decenniets bästa multiplayer-spel?Loading next content