Svenska
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Boston Uprising tappar majoriteten av sin Overwatch League-lista

Men säger att det är engagerat i vad framtiden håller för konkurrenskraftig Overwatch.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Medan Blizzard inte verkar benägen att berätta för världen vad framtiden har att erbjuda för Overwatch League, verkar det sätt som lagen formulerar sina uttalanden i slutet av säsongen alla antyda att Overwatch League som vi känner det inte kommer tillbaka 2024. Det kommer sannolikt fortfarande att finnas organiserade konkurrenskraftiga Overwatch-evenemang, och vissa OWL-team verkar stanna kvar för att utforska hur dessa kommer att erbjudas.

Boston Uprising för en har meddelat att den har släppt majoriteten av sin lista, inklusive; Kim "fågelring" Ji-hyeok, Shin "Kalios" Wooyul, Lee "LeeJaeGon" Jae-gon, Kim "IZaYaKI" Min-chul, assisterande tränare Park "KariV" Young-seo, assisterande general manager Han "Sup7eme" Seung-jun och spelarchef Haeni "Haeni" Kim.

Men trots att detta är fallet har Uprising också sagt: "Vi är glada över att bygga vidare på lagets prestationer den senaste säsongen, och när mer information är känd om Overwatch-tävlingssäsongen 2024 kommer vi att bygga en lista för att ta upproret till nya höjder."

Uprising avslutar också med att säga att det finns en chans att några av de släppta spelarna kommer tillbaka och undertecknas igen med laget.

Overwatch 2

Relaterade texter

Overwatch 2Score

Overwatch 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blizzards uppföljare är här, men hur står det sig som uppföljare till ett av det senaste decenniets bästa multiplayer-spel?Loading next content