Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Bravely Default II

Bravely Default II har passerat en miljon sålda exemplar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Bravely Default II är kanske inte det mest lättillgängliga japanska rollspelet, men genren har kontinuerligt vuxit i västvärlden senaste åren, och därför kan nu även de mer hårdkokta titlarna få bra försäljningssiffror.

Ett fint exempel på detta bjuder Square Enix på via Twitter, där de avslöjar att Bravely Default II har sålt hela en miljon exemplar, trots att det är exklusivt till Switch och PC.

Du kan förresten läsa vår recension här och det är dessutom 30% rabatt i Eshop just nu om du vill lira ett japanskt äventyr på julledigheten.

Bravely Default II

Relaterade texter

0
Det är flera Bravely Default-spel på väg

Det är flera Bravely Default-spel på väg

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Igår släpptes Bravely Default II till Steam, och många har tolkat det som ett tecken på att Square Enix har större planer för serien. Och nu visar det sig att just så är...Loading next content