Svenska

Pessimist-Mäki?

  • Insänt av: halo-gamer

Mäki slaktar ju spelen i det senaste numret, höjdarspel som World of Warcraft och Metal Gear Solid 3 får av Mäki en 7, varför?

Men det som förvånade mig mest var att bara en person valt Garou: Mark Of The Wolves på sin 5 i topp lista.

Svar

World of Warcraft är ett på många sätt imponerande spel och jag gillar det. Men. Ett spel som till exempel Everquest II är betydligt friare och har mer att ge på alla områden. World of Warcraft är ett sorts MMORPG light, som faktiskt är ganska mycket bantat innehållsmässigt. Sammantaget blev det en sjua i betyg. Alltså ett bra betyg som indikerar att det var ett spel jag gillade, men som kunde ha varit bättre i mina ögon.

Metal Gear Solid 3 tycker jag känns lika föråldrat som föregångaren. Kontrollen är inte tillnärmelsevis lika bra som i exempelvis Splinter Cell: Chaos Theory och idéerna andas mossigt 16-bitarstänkande när Snake springer omkring bärandes på elva papegojor, nitton snokar, fyra skorpioner och sju hermeliner att ha som mat plus ett femtiotal uniformer. Jag tycker helt enkelt inte att oändliga fickor passar i ett modernt och halvrealistiskt spel som Metal Gear Solid.

Garou: Mark Of The Wolves är ett höjdarspel, men det har gjorts så många bra fightingspel genom åren att det per automatik inte platsar på en topp 5. Hade det varit topp 10 tror jag dock de flesta av oss hade haft med det.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev