Svenska

Deus Ex: Human Revolution, när?

  • Insänt av: pr0wler

Deus Ex: Human Revolution-recensionen. När kommer den? :)

Svar

Den kommer inte, alls, faktiskt. Tyvärr. Square Enix har ställt helt orimliga krav inför en eventuell recensions-session vilket gjort att vi tackat nej och helt enkelt inte kommer att recensera Human Revolution. Trist, såklart, men vi kan inte acceptera den typen av krav som Square ställt. Det skulle skada vår trovärdighet och är inget vi någonsin kommer att gå med på.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev