Svenska

Är konsolmarknaden döende?

Hej Gamereactor!

Man har ju läst ganska mycket olika saker att vissa tror att denna kommande konsolgenerationen kommer att bli den sista, medan andra menar på att vi lär få se en till. Hur ser ni på den saken och vad tror ni kommer hända i framtiden vad gäller spelande?

Tackar för en grym tidning!

Svar

Klassiskt konsolspelande med handkontroll kommer inte att dö på många år till. Däremot skulle den här generationen kunna förgrenas ut i en ny underkategori, nämligen Virtual Reality. Mer om detta i Gamereactor 105.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev