Svenska

Outbreak File #2. Svaret på frågan här!

  • Insänt av: CapYx

Hejsan! Jag spelar på de privata servrarna dagligen och jag vet det senaste om både PAL servrarna och NTSC. Nyligen så har man lyckats göra en emulation av SNAP servrarna som stödjer både PAL servrarna och NTSC. Det är bara en tidsfråga kvar tills privata servrar kommer att funka på våra EU kopior.

Tills vidare så funkar fortfarande de japanska servrarna felfritt så det är bara att importera en japansk ps2 med spelen ifall du inte kan vänta!

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev