Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Kim Possible förtjänar inte allt hat!

  • Insänt av: AG Jati

Många vad jag har hört klankade ner den båda hyllade likaväl som hatade Disney Channel-serien. Jag förstår inte varför. Som barnprogram var Kim Possible ett unikt concept och inte ett uttjatat prinsen-räddar-flickan som man fått miljontals gånger från Disney.

Visst, att skaparna försökte mjölka ut Kim Possible med en fjärde säsong som fylldes med mer fillers än tidigare. Jag menar, tredje säsongen slutade ju briljant! Men, ändå hade den ju många karaktärer och historier och inget avsnitt var likt det andra. Att det dessutom inte fick någon grammy är ren och skär skam.

Som sagt, jag ogillade programmet som liten. Varför vet jag inte. Men nu när jag tittar igenom alla säsonger igen så var det ju en rätt bra serie. Jag önskar man kunde fylla ut mer några säsonger igen. Liksom, hur många program med fillers ser man nuförtiden?

Dessutom så gör ju Disney alltför många sitcoms som nästan alla avskyr, Hannah Montana var ju rätt okej. Vad Disney borde göra är att se Kim Possible som ett exemplar för att göra ett lika bra program. Något nyskapande för en gångs skull Ärligt talat, allt dem sänder nu är samma skåpmat man haft i över fem år.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev