Svenska

Ang. Hjälp med speltips till flickvännen

  • Insänt av: ecco

Hej!

Här är tre Xbox-360 spel som min tjej älskar och som jag varmt kan rekommendera.

1. Life is stange . Spännande äventyrspel som dessutom handlar om en ung tonårstjej tjej, bra nybörjarspel då det är väldigt lätt att spela då all "action-moment" består av att man trycker på knapparna i den följd som visas på skärmen. Det är också väldigt gott om checkpoints.

2. Sonic Generations. Sonic spelen är överlag väldigt nybörjarvänliga och är underhållande för såväl den oerfarna som den erfarne, vilket gör att man kan spela det tillsammans, typ köra varannan bana. Just sonic generations är lite extra kul eftersom man kan spela varje bana både från ett klassiskt sidescroller perpektiv och ett modern tredje parts perspektiv. Skulle spelet bli för svårt kan man när som helst spela om de lättare banorna. Jag tror även att sonic är ett bra spel att spela om man vill utvecklas som spelare eftersom man till slut vänjer sig att tänka snabbt.

3. Assassin Creed-serien. Trots att min tjej inte är särkilt bra så älskar hon dessa spel eftersom de är är lättspelade, i princip inga bossar, gott om checkpoints och open wolrd. Vet även många vuxna (runt 55+) som uppskattar dessa spel.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev