Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Glenn Hudges, vad tycker du Petter?

  • Insänt av: JoakimBäck

Var och såg gamle snubben Glenn live här för 2 veckor sedan och undrar om du lyssnat något på hans nya platta? Riktigt bra sångare i min bok :) Annars är tips: Låtarna Heavy, My Town och Flow

https://www.youtube.com/watch?v=DRch48bMg1Q

Svar

Jag gillar Hughes tid i Purple men uppskattar inte hans sologrejor särskilt mycket då det blir för enformiga melodier och för skrikigt. Han har helt klart bekymmer med sina arr, anser jag, då de saknar ombytlighet och fantasi. Samma, samma, samma... Refräng. Sen samma igen, låtarna igenom. Det var även detta som fick mig att tröttna (hårt) på Black Country, trots att det i grunden var ett fantastiskt band.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev