Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

"Jag tror på Trump" - Petter?

  • Insänt av: RocknRolla

Drygt en månad har gått sedan Mr Trump tillträdde som USA:s 45:e president. Tror Petter fortfarande på Trump? Min personliga åsikt som svensk (även malmöbo) känner jag mig inget annat än förolämpad, kränkt, ledsen, besviken och ganska rädd, än så länge.

Svar

Om det är en sak som vi måste komma överens om så är det följande: Om jag ska stå till svars för det jag skriver i min blogg (vilket jag såklart bör) så krävs det att ni som ifrågasätter mig verkligen LÄSER vad jag skriver. Jag skrev mycket tydligt att jag enbart tror på Trumps förmåga att driva upp USA som industriell stormakt, som företag. Jag tror på han och hans administrations förmågor som entreprenörer, på deras mål för att underlätta för företagen och återuppbygga USA:s tidigare enorma industriella maskin. Det! Är allt jag tror på, eller "trodde" när jag skrev texten i november.

Jag har aldrig trott på hans invandrings/immigrationspolitik, hans abort-race eller hans syn på omvärlden, militären eller några av de andra delarna förutom just entreprenörsbiten. För hur man än vänder och vrider på det så har USA slutat tillverka över 96% av dagligvaru-grejorna som man under 60-talet helt producerade på egen hand, utan Kinas inblandning. Och naturligtvis innebär det ett försvagat USA med färre arbeten och därmed högre skatter. Jag har min släkt i Chicago och precis som min moster och hennes familj tror jag att en så pass rutinerad och framförallt framgångsrik företagare kan vara bra för USA:s företagare samt industri. Efter snart två månader vid makten tvivlar jag numer även på just den biten (då karln verkar obegripligt korkad) men jag säger varken bu eller bä förrän tidigast i slutet på året.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev