Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Petter jag behöver din hjälp!

  • Insänt av: LillaJocke

Skall köpa en ny Tv, har läst på som en tok men känner inte att jag blir så mycket klokare,

valen står mellan https://www.prisjakt.nu/produkt.php?j=3741737,3614461,3616498

Jag vet att Samsungs tv har lägre input lag än LGs, En kompis har TV:tvn så att input lagen går ned, Är jag dum om jag går på Oleden eller skall jag köra säkert och köra på en 65 " 8005?

Svar

Köp B6:an. Båda är underbart fina skärmar men Oled är idag en bättre teknologi. Du kommer heller aldrig att känna någon större skillnad på 18 ms och 35. Det ska man vara proffs-gamer för att verkligen göra (så länge du lirar på konsol, vill säga).

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev