Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Vad tro ni om Flatout 4, Petter?

  • Insänt av: cooltedan

När jag fick höra att Flatout 4 ska släppas snart blev jag riktig hypad, för jag älskar 1an och 2an. Men läste att det var skaparna bakom Motorcycle club där jag provat demot och var riktigt dåligt. Dock ser trailern härlig ut och det verka finnas mini-games vilket gör mig glad. Behövs nu när Motorstorm troligtvis är nedlagd.

Men vad tro Petter om spelet?

Svar

Jag tror att det kan bli rätt dåligt, ärligt talat, men hoppas på motsatsen. Kylotonn gjorde ju åtminstone ett bra WRC 5-spel och kanske kan rädda denna spelserie, också?

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev