Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Hemmabioförstärkaren, med projektor

  • Insänt av: Addiie

God afton/morgon och dag!

Såhär ligger det till, jag är i starten av att införskaffa mig en bättre film och musik upplevelse här hemma! Tanken är att införskaffa mig en projektor, en bra uppspänd duk och hemmabioförstärkare. Jag är påläst en del speciellt från tidigare brev från kära medlemmar om just projektorer och duk men jag står och väljer mellan en Onkyo NR-656 och en Pioneer sc-lx71, ja inte alls samma prisnivå men jag har en möjlighet att införskaffa mig lx71an för en billig peng.

Till frågan då, bör man köpa nytt (656an) eller satsa på en äldre men högre klass av förstärkare när projektorn i tanke är en plv-z700.

Svar

Svårt att säga, jag har aldrig ställt den snart tio år gamla LX71 mot något nyare, tyvärr. Onkyo NR-656 är dock supertrevlig för ett mycket blygsamt pris. Klarar alla nya format och standarder och Onkyos strömstyrka/kontroll är inget att fnysa åt, oavsett prisklass.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev