Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

HDR gör bilden suddigare, eller?

  • Insänt av: FahedErica

Hallå där! Jag har en LG OLED 4K - tv hemma och har precis införskaffat Horizon: Zero Dawn. När jag sätter igång spelet drar HDR igång av sig självt och jag får en känsla av att allt plötsligt blir lite suddigare och att färgerna/nyanserna är lite mer "utsmetade" (?). Kan detta bero på att jag inte har en tillräckligt bra HDMI- sladd kopplad mellan TV och PS4 eller beror det på maskinen i sig? Jag har ingen PRO utan en "vanlig" PS4.

Svar

Det du lider av tror jag är en inställnings-sak. Faktiskt. Det har mest troligt inget med din sladd att göra men på rak arm har jag ingen lösning på detta, tyvärr. Testa att slå av några av de bildfilter som är aktiverade ur kartong. Lycka till!

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev