Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

HDR på vanlig PS4, sant eller falskt?

  • Insänt av: kottjavel

Tjena! Det sägs ju, från Sony själva bl.a, att det går utmärkt att skjuta ut HDR-signaler till en UHD HDR-kompatibel TV, medelst gamla vanliga original PS4. Samtidigt säger 60% av the internetz att det är rent hittepå. Vet ni hur det ligger till med den saken? Jag hade extremt gärna lirat på min vanliga PS4 med adderat HDR-stöd, nämligen. Är dock inte supersugen på att byta upp till en Pro, då 4K känns overkill för min del.

Svar

Det går, absolut.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev