Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Billig tv kontra dyr tv? Vad är värt?

  • Insänt av: nook

Hej. Min fråga som jag har till er är om det är smartare att köpa en tv i nuläget för 10k eller köpa en sjukt bra tv som tex den nya LG:n för 26k. Är skillnaden så pass stor att det är värt att skaffa en tv som kostar dubbelt upp eller det mer värt att köpa en tv för 10k och byta ut denna efter 2-4 år senare med tanke på dagens teknologi utvecklas så pass snabbt.

Svar

Svårt att säga. För 10 000 kronor får du ju en kantbelyst skärm med 50Hz och gammal panel (mest troligt) vilket inte jag (personligen) skulle vilja leva med. Men allt sånt där är så rysligt subjektivt. Du får testa, se hur petig du är.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev