Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

LG OLED 55EA870V för 9990 kronor...

  • Insänt av: Jabu-Jabu

Om man har vägarna förbi ett Media Markt som fortfarande har den i lager kan man plocka upp en OLED-apparat för under tio papp. Mysigt även om den är lite äldre.

http://www.mediamarkt.se/sv/product/_lg-55ea870v-55-smart-full-hd-tv-svart-1263257.html

Svar

Jag skulle välja något annat om jag skulle lägga pengar på ny TV idag, dock. Den där panelen är flera generationer gammal och alltså inte 4K-ready. Det har hänt så otroligt mycket senaste två åren (på TV-sidan) och 4K är ett måste, enligt mig, även om man inte nyttjar panelens fulla upplösning särskilt ofta så är uppskalningen och bildhanteringen så pass mycket bättre i den nya skärmarna att det alltid är värt en extra slant. Alltid.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev