Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

FPS-drops Horizon: Zero Dawn?

  • Insänt av: FahedErica

Tjena! Har precis införskaffat Horizon och det är verkligen ett fantastiskt spel. Det som dock stör är den sjuka FPS- droppen som drabbar en när man te.x. rensar ett bandit-camp eller något liknande. Är detta p.g.a av att man har en gammal "standard" PS4 eller är spelet optimerat så? Jag undrar om jag måste köpa en PS4 Pro för att kunna avnjuta spelet på bästa sätt? Tack på förhand!

Svar

Detta har med din gamm-PS4:an att göra, ja. Sker i stort sett inte alls på PS4 Pro.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev