Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Hemsk, hemsk reklam här på siten

  • Insänt av: Cynt3r

Jag står på tåget och scrollar igenom Petters blogg medan jag lyssnar på helt fantastisk musik. Reklamen för Steelseries nya mus dyker upp och pausar musiken. "Jahapp" tänker jag och stänger ned Safari, öppnar Spotify och trycker på play, återgår sedan till läsandet. Inte ens en minut senare händer det igen. Och sen fem gånger till. Jag ger upp, lägger ned telefonen och ser omvärlden för första gången.

Svar

Ja-jösses... Håller såklart med dig och har informerat vår annonschef. Tack för din feedback och för ditt tålamod.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev