Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Tävlingen om spelet Sniper Elite 4

  • Insänt av: Knaggie

Såg att tävlingen för Sniper Elite 4 är stängd, men kan inte hitta en post om vem som vann. Har vinnaren korats o publiserats?

Svar

Vi publicerar inte tävlingsvinnare på det sättet du efterfrågar eftersom vi haft hundratalet läsare som bett oss att inte gå ut med deras namn när de vinner. Vi skickar ut ett PM till ditt krypin om du vinner en tävling, sen får du spelet hemskickat (såklart). Om du inte fått något Grattis-PM, har du helt enkelt inte vunnit något. Tack för att du deltar, dock.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev