Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Hemsidan är oanvändbar på mobil

  • Insänt av: M95-N95

Hej! Tänkte bara skriva in om hur er mobilsida blivit oanvändbar till en punkt då jag personligen slutat besöka den. Det första man möts av är "reklamsidan" vilken sällan laddas in, det blir således en tom sida som måste klickas bort. Därefter kastas man till startsidan som i höjdled helt täcks av annonser (som inte laddas in), vilket resulterar i en tom brun helsida som måste scrollas förbi.

När man väl kommer till innehållet täcks alla rubriker av en "gilla oss på Facebook"-annons som reagerar dåligt på input, istället skickas man till den rubrik eller annons som ligger bakom bannern. Med detta laddas samtidigt en autoplay-annons in under rubrikerna som inte bara täcker halva skärmen utan även stänger ned den musik eller podcast man lyssnar på, om och om igen. Efter denna upplevelse har jag alltså endast sett fyra, kanske fem rubriker. Kaos!

Jag vill understryka att jag inte har något problem med reklamen i sig, problemet ligger i att den inte laddas in, inte går att klicka bort och dessutom stänger ned min musik. Sitter med en iPhone så jag tänker mig att det måste vara fler än jag som aktivt börjat välja bort sidan på grund av alla problem. Det är synd, innehållet är nämligen bättre än någonsin.

Svar

Detta låter rent utsagt skitdåligt och jag tackar såklart för ditt tålamod samt ditt brev med väl formulerad, detaljerad feedback. Vi tar till oss detta och ser till att jobba på en lösning så snabbt som möjligt.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev