Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Angående: Endast betygsätta spel

  • Insänt av: Elesir

Jag tycker att det förslaget vore dåligt och anledningen till det är att bara kolla på metacritic där folk antingen sätter i stort sett 10:or eller 0:or... De som faktiskt tar sig tid att skriva en recension ger nog ett bättre omdöme än någon som bara sätter en siffra. Ta tex Mass effect Andromeda där de riktiga recensionerna ger snittet 7.3 av 10(PS4), vilket är helt ok för ett spel. Användarrecensionerna ger snittet 4.6 och följs vanligen upp med runt 4 rader med "broken game - unplayable". Andromeda är inte ospelbart, betyget är fruktansvärt skevt satt att det inte längre fyller någon funktion, precis lika lite som när ett fan anser att spel som personen inte ens har spelat borde ha en 10:a(tänker på Horizon mf). Det finns ingen kontext i enbart en siffra. Med detta i åtanke så anser jag att enbart sätta en siffra vore helt och hållet onödigt.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev