Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Ang: Möjlighet endast betygsätta spel

  • Insänt av: Artego

Hej. Jag tycker inte alls det låter som en bra idé. Hur många fanboys skulle inte gå in på formatexklusiva titlar och rösta ned/upp trots att de aldrig rört spelet ifråga? Jag tror kravet på en skriftlig recension sållar bort väldigt många som annars skulle sitta och klicka "1/10", 1/10", "1/10" på t. ex. alla Nintendospel.

Vill man betygsätta ett spel kan man gott backa upp detta med varför man tycker som man gör. Siffror utan sammanhang känns inte värt särskilt mycket.

Tack för en bra sajt :)

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev