Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Vovven bet sönder mina Bose. Now what?

  • Insänt av: SlicRic

Tjena Petter!

Vår (annars) alldeles fantastiska 9 månaders hund bestämde sig för att halft käka upp mina Bose QC20 och passade även på att mumsa på mina Iphone 6S+-originalare. My bad då dom låg illa till men rätt irriterande none the less. :( Behöver idag plåga öronen med ett par gratispar dom delade ut i tusentals på någon teknikmässa 2012...

Därav behöver jag hjälp med vad jag ska köpa för in-ear nu. Det får gärna vara billigare än dom fantastiska QC20 (ligger idag på2 690 kr) men samtidigt sporta bra tryck och gärna mycket värme. Kör även ett par Philips X2 och diggar ljudbilden men dom är ju inte jättepraktiska att ta med på språng.

Supertacksam för assistans!

Svar

Vi ska testa fem par riktigt, riktigt fina snäckor inom kort, återkommer då.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev