Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Håller dessa spel än idag?

Hej!

Playstation har ju rea nu och så såg jag att några spel som jag missade att spela när de släpptes till PS3 är sjukt billiga på Playstation Store nu. Nämligen de tre Bioshock-spelen. Är de värda att köpa till PS3 eller är de väldigt föråldrade?

Även Prince of Persia-trilogin är riktigt billig till PS3, älskade de på PC när de kom och blev sugen på att spela igenom trilogin igen, men flyter de på bra på PS3?

Tacksam för svar! :)

Svar

Hej du, Diggarn,

Om du är låst till Playstation 3 skulle jag säga att de absolut fortfarande går att spela Bioshock där. Har du en Playstation 4 (eller Xbox One) finns det en mycket fin samling du bör spana in istället.

Prince of Persia har nog åldrats något sämre men gillade du dem förut kommer du garanterat göra det igen.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev