Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Inställningar på min nya 75-tummare

  • Insänt av: TheKid

Hallå. När jag nu fått hem min nya Samsung KS8005 75-tum undrar jag vad jag ska ha för inställningar när jag spelar? Jag har en ganska ny dator med ett geforce 980ti. Men jag antar att det blir för tungt att spela i 4K så ska jag sätta inställningarna på 1080p och låta TV:n skala upp till 4K. Petter nämde ju i sin recension att det var det som tvn gjorde så bra.

Svar

Den skärmen är larvigt bra på att skala upp bild, så låt Saber-chippet i din Samsung kirra den biffen istället för att tvinga upp din dator i 4K och därmed hamna lågt beträffande skärmuppdateringshastighet. Bra köp, förresten. 75 tum är verkligen en perfekt size.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev