Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Köpa ett minneskort till Switch?

  • Insänt av: Jontex_x_x

Kommer inom en snar framtid att införskaffa en Switch och såklart Zelda till det. Tycker ni att man bör köpa ett Micro-SD till den? Hur många gigabyte bör den ligga på isåfall eller räcker det inbyggda lagringsutrymmet ett tag?

Svar

Ja, jag tycker det är något du ska fundera på. Själv har jag dock inte gjort det ännu (men ska inom kort) och har inte fyllt ut det interna minnet trots flera spel installerade. Sikta på minst 100 gigabyte så kommer du klara dig väldigt länge, tror jag. Spelen till Switch är betydligt mindre än de andra formaten.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev