Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Samsung KS8005 eller KS7005?

  • Insänt av: Jontex_x_x

Är i processen att köpa ny tv och undrar om skillnaden mellan Samsungs KS8005 och 7005 är stor? På Netonnet ligger nämligen 55" KS8005 på 10990kr och 60" KS7005 på 11990kr. Har läst Petters recension av den grymma KS8005 men det lockar ändå att få upp storleken till 60". Tacksam för hjälp!

Svar

Köp 7005:an, skillnaderna är rätt små och 5 tum är alltid 5 tum.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev