Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Vad tycker redax om metalcore?

  • Insänt av: AG Jati

Metalcore är som vi vet en lika omtyckt som hatad genre. Vad tycker ni på redaktionen om sub-genren, och isåfall är det några band ni lyssnar flitigt på inom den genren? x)

Svar

Det finns säkert något metalcore-band bland mina spellistor någonstans. Men jag är osäker på vad genren betyder.

*googlar*

Enligt wikipedia är All That Remains, As I Lay Dying, Caliban, Mnemic och Bring Me The Horizon metalcore. Jag gillar dessa band. Dead By April fanns också i listan, jag gillar inte det bandet. Vet inte hur Dead By April och något som Caliban hamnar i samma fack.

Jag slutade tänka i alla dessa subgenrer för många år sedan. Det finns ju fler sådana än det finns band, nästan. Det finns bara några få subgenrer som jag lätt kan identifiera idag och det är väl Black, Death, Thrash och Power - i princip.

Jag säger egentligen bara "metal".

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev