Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

COD: WWII - bättre skjutkänsla?

  • Insänt av: PGR

Hej på er!

Tror ni att WWII kommer ha en bättre känsla när man skjuter fiender i singleplayer kampanjen? Jag upplever att känslan är som att skjuta pappfigurer (alltså ingen känsla alls) i alla COD-spel som har kommit genom åren med undantag för just Zombie-läget i dom senare spelen.

Jag saknar den där lilla nerviga känslan som indikerar på att man verkligen träffar fienderna, och egentligen är det bara ett fåtal FPS-spel som har haft den känslan genom åren (konstigt nog).

Några exempel är:

Half-life 1 & 2
Crysis
Doom (det nya som kom förra året)
Och inte minst Golden-eye till N64 (fortfarande svårslaget - konstigt nog)

Svar

Hej på dig!

Jag vet exakt vad du pratar om. Jag är extremt noggrann med sådant och jag har länge efterlyst att Call of Duty ska börja få lite mer... oomph i skjutdonen. Killzone 2 kommer till minnes när jag börjar tänka på spel med bra sug i vapnen, där kändes det verkligen som att man sköt saker i ansiktet med hett bly.

På din fråga om huruvida WWII kommer kännas bättre på den fronten är svaret att vi helt enkelt inte vet, men vi har ingen anledning att tro att det kommer kännas annorlunda än alla andra COD-spel. De känns trots allt oerhört lika varandra. Å andra sidan var det länge sedan vi körde ett Call of Duty försatt i andra världskriget, och hur det påverkar det hela får vi se. Sledgehammer tycker jag för övrigt är snäppet bättre på spelkänsla än både Infinity Ward och Treyarch just nu, så vi kan alltid hålla tummarna.

Tack för ditt brev.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev