Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

TV, Petter - Philips eller Samsung?

  • Insänt av: Aviato

Hej! Jag ska köpa en ny TV (65-tum) till farsgubben och har siktet inställt på Samsung KS8005 och Philips PUS7601, som båda har fått fina betyg här på sidan. Det kommer att tittas mycket sport på den (F1, hockey, fotboll osv.) så bra rörelsehantering är viktigt. Samsungen är för tillfället 1500 kronor billigare, men om Philipsen slår den på fingrarna så spelar inte de pengarna någon större roll i slutändan.

Eller det kanske t.o.m finns någon annan TV under 20 000 kr som du rekommenderar mer?

Svar

Oj, svårt. Två fantastiska skärmar, helt klart. Oavsett vad du väljer kommer du att bli rysligt nöjd. Personligen hade jag valt Philipsen då den är strået vassare (men bara väldigt lite), även om panelen är lite långsammare.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev