Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Tack Petter för tipset om tavlorna!

  • Insänt av: Rickosaurus

Hej! Ville bara tacka Petter för en tips han hade en tid tillbaka i sin blogg angående ett par posters på Bottleneck Gallery med motiv från sagan om ringen. Jag fick tillbaka dom idag inrammade och nu ska dom upp på väggen, blev helnöjd så tusen tack för tipset :) (och ha en trevlig helg)

https://www.pixeltopic.com/image/trdfmlvatuuwga/
https://www.pixeltopic.com/image/vqzuwbeazoiqfq/
https://www.pixeltopic.com/image/fpgsyegnxnpxf/

Svar

Woooow! Otroligt läckert. Tack själv.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev